Üdülőházban rongált és lopott két ittas férfi

Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Két ittas férfi egy körbekerített halastó üdülőházában rongált és több dolgot ellopott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Horgászni indult két férfi egy körbekerített halastóhoz 2020. december 31-én Mezőberény határában. Az ittas mezőberényi férfiak átmásztak a drótkerítésen és a tó melletti üdülőházhoz mentek. A ház ablakát betörték és bementek, átkutatták a helyiségeket, közben több berendezési tárgyat megrongáltak. Horgászfelszereléseket és alkoholos italokat vittek magukkal.

hirdetés

Az ellopott dolgok egy részét a rendőrök lefoglalták tőlük és visszaadták a tulajdonosnak. A Békési Rendőrkapitányság a lopás bűntett miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. november 23-án továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.

hirdetés

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!