Keresztanyját fenyegette, fojtogatta egy férfi Sarkadon

Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Fojtogatta, kifosztotta keresztanyját és a testvérével is dulakodott egy férfi Sarkadon. Őrizetbe, majd letartóztatásba került, az ügyének iratai a rendőrségről az ügyészségre kerültek.

Fenyegette, fojtogatta keresztanyját egy férfi 2021. július 3-áról 4-ére virradó éjjel Sarkadon. A hátsó ajtón át ment be a nő házába, majd az ágyra szorította az asszonyt. Ököllel az arcán többször megütötte és azt mondta neki, hogy megöli. Eközben a zsebéből kést vett ki. Amikor a nő elővette a telefonját és hívni akarta a rendőrséget, kivette a kezéből a telefont. Az erőszakos férfi testvére a ház hátsó szobájában lakik, ő sietett a megtámadott nő segítségére, de bátyja vele is dulakodott, és továbbra is késsel a kezében fenyegetőzött, hogy megöli a keresztanyját.

A történtek után a Sarkadi Rendőrkapitányság az 54 éves sarkadi férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, jelenleg is letartóztatásban van. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. november 25-én továbbította az ügyészségre – írja az MTI.


Kövessen minket Facebookon!