Kábítószert fogyasztott, majd árokba hajtott egy békési férfi

Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást 2022. január 2-án egy békési férfi ellen.

A férfi árokba hajtott egy személygépkocsival 4 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Berényi úton. Nem sérült meg, de zavartan viselkedett, a ruházatában kristályos anyagot találtak a rendőrök, ezért előállították mintavételre. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett a 29 éves férfinél.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt anyag hatóanyag tartalmát. És azt, hogy milyen tiltott szert fogyaszthatott – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti:

 


Kövessen minket Facebookon!