Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy nagybánhegyesi férfi

Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Nagybánhegyesen állítottak meg a rendőrök egy autóst, akiről megállapították, hogy nincsen jogosítványa, ráadásul ittas is volt. A rendőrség a nagybánhegyesi férfit szabálysértési őrizetbe vette.

Nagybánhegyesen, az Október 6. utcában 2022. január 11-én 13 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy az 54 éves nagybánhegyesi férfinak nincsen vezetői engedélye.

A férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett a helyszínen történt szonda alkoholfogyasztást jelzett nála és a további mérések is megerősítették azt, hogy az autós ittasan vezettet. Ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!