Esküvő Kiállítás három napon keresztül a Csaba Centerben

esküvő Illusztráció: Pixabay

Január 14. és 16. között – egy év kihagyás után – ismét megrendezik az Esküvő Kiállítást a Csaba Centerben. Régi és új kiállítók, számos szolgáltatás és lehetőség várja azokat, akik épp esküvő előtt állnak, vagy már túl vannak rajta és nosztalgiázni szeretnének.

hirdetés

A járványhelyzet miatt 2021-ben nem valósulhatott meg a rendezvény, azonban 2022-ben a kiállítók aktivitása és nagyszámú jelentkezése azt mutatja, hogy szükség van a rendezvényre. A földszinti terület hamar megtelt, és már tárgyal a vezetőség olyan kiállítókkal is, akik ebben az évben egyéb okok miatt nem tudtak eljönni, de a 2023-as rendezvényen mindenképpen jelen kívánnak lenni.

hirdetés

Minden évben igyekeznek újabb és újabb cégeket, partnereket bevonni, ennek köszönhetően idén is jelentkeztek olyan Békés megyei vállalkozások, szolgáltatók, akik új színfoltjai lesznek az eseménynek. A kiállításon először vesz részt a Dobozi Vadászház, a SelfiePro selfie automata bérlés, a Wittmann Wedding Szertartásvezetés, Várszegi Mónika Rendezvény Dekoratőr, a Kredenc Dekor, a Horcsák Design, a LineArt Design, a VászonképPont. Régi-új kiállító pedig a 4Évszak Catering és Szegedről az onlinekarikagyuru.hu.

Ezekben a napokban a megyeszékhelyen, illetve a környéken is több helyszínen, több Esküvő Kiállítás várja a házasulandókat. A megye legnagyobb eseményének azonban minden bizonnyal a Csaba Center ad otthont, hiszen az esküvői iparhoz kapcsolódó közel 30 kiállító cég kínálatán túl további 80 üzletben is megtalálhatják az érdeklődők az esküvőhöz szükséges kellékeket. Legyen szó fehérneműről, gyűrűről, virágról, nászajándékról, vagy akár a lány- és legénybúcsú kellékeiről.

Esküvő
Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója ismertette a programokat. Fotó: Körös Hírcentrum

A kiállításon személyesen tudnak egyeztetni a szakma számos területét képviselő vállalkozással. A menyasszonyi ruha kiválasztásában segít az Anikó Szalon és a Bianca Esküvői Szalon, a vőlegény öltöny esetében pedig a Clemont Férfi Divatszalon. Ha a gyűrűről van szó, akkor pedig a Csenki Óra és Ékszerszalon nyújt majd segítséget. De jelen lesznek fotósok, videósok, rendezvényszervezők, esküvői helyszínek és vendéglátók képviselői is. A részletes kiállítói listát a plakáton és a Csaba Center megújult weboldalán is olvashatják.

Színpadi programok az idei évben viszont nem valósulnak meg, a vírushelyzetre való tekintettel. Viszont az a terület sem marad kihasználatlanul. Ott napközben folyamatosan lesznek olyan beszélgetések, interjúk a kiállítókkal, amelyek során hasznos tanácsokkal látják el a házasulandó párokat. Ezek során betekintést nyerhetnek az aktuális esküvői trendekbe és útmutatást kapnak a kiválasztás, a döntés meghozatalához. A kiállítás pénteken 14 és 18 óra között, szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között várja az érdeklődőket.

Viszont ebben az évben is elindították a Csaba Center Jegyespárja 2022. versenyt, melyre házasulandó párok, jegyespárok jelentkezését várják. Idén egy kis változtatással valósul meg a megmérettetés. Ezúttal szavazni új formában a Csaba Center Applikációban lévő QR kód használatával lehet. A szavazás menete: le kell tölteni a Csaba Center alkalmazást, majd be kell mutatni az egyedi QR kódot a Csaba Center Információs Pultjában. Végül a kód bemutatásával megjelenik a tablet kijelzőjén a jegyespárok névsora, akikre szavazni lehet. A jegyespárra és a beküldés gombra kattintva máris érvényes lett a szavazat. A szavazatok leadására az Információs Pultban minden nap 10.00-18.00 óra között, valamint a www.csabacenter.hu/nyeremenyjatek oldalon lehet. Itt is ugyanúgy a QR kód azonosítójára lesz szükség.

Az első 3 helyezett jegyespár a kiállítók által felajánlott értékes ajándékokat és Csaba Center Vásárlási Utalványokat nyer, amit a Nagy Napra és az arra való készülődésre használhatnak fel. Az eredményhirdetésre és díjátadásra január 16-án 17.00 órakor kerül sor a Csaba Center színpadán. A szavazók között 5 x 10.000 Ft értékű Csaba Center Vásárlási Utalványt sorsolnak ki.

A közösségi oldal követőit sem hagyták nyereményjáték nélkül. A www.facebook.com/csabacenter oldalon Csaba Center Vásárlási Utalványokat lehet nyerni mindössze néhány kattintással. Január 6. és 16. között lájkolni kell a “Nyereményjáték” elnevezésű postjukat a hivatalos Facebook oldalon. És megírni kommentben a post alatt, hogy mi érdekli leginkább a kiállításon és kivel jönne el. Január 16-án, a kiállítás zárása után 3 szerencsés nyertest 10.000 Ft értékű Csaba Center Vásárlási Utalvánnyal jutalmaznak a válaszért cserébe.

hirdetés