Hamisan vádolta volt párját egy gyulai nő, büntetőeljárás indult ellene

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Nem akart egy fedél alatt lakni volt párjával egy gyulai nő, ezért bejelentette, hogy a férfi erőszakoskodott vele. Miután kiderült, hogy nem történt ilyen, a nő ellen hamis vád miatt büntetőeljárás indult. Az ügy iratait a rendőrség átadta az ügyészségnek.

hirdetés

Bűncselekmény elkövetésével vádolta meg volt párját egy gyulai nő. Mindkettőjüknek közös ismerősük adott szállást, de a nő, miután élettársával megromlott a kapcsolta, nem akarta, hogy egy fedél alatt lakjanak. A szállásadó azonban nem küldte el a férfit, ezért a nő azt gondolta, megoldja a problémát azzal, ha bejelenti, hogy volt párja erőszakoskodott vele.

A bejelentésére érkező rendőrök viszont azonnal sejtették, hogy nem mond igazat és a nyomozás adatai is azt támasztották alá, hogy ez egy kitalált történet. A Gyulai Rendőrkapitányság a 22 éves nő ellen hamis vád miatt büntetőeljárást indított. Mikor kihallgatták, mindent bevallott, elmondta, hogy azt akarta elérni, hogy a volt élettársát vigyék el a rendőrök, ne kelljen egy helyen lakniuk.

A rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. január 26-án továbbították az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés