Még néhány napig lehet jelentkezni a hamarosan induló rendőrjárőr képzésekre

rendőrjárőr képzés

A 2022 áprilisában induló rendőrjárőr képzésekre 2022. február 28-áig lehet jelentkezni. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság is várja a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

Több oktatási intézményben tartott tájékoztatókat a rendőrség Békés megyében a közeljövőben induló rendőrjárőr képzésről és a rendőr szakképzésekről. A múlt héten Békésen a Gál Ferenc Egyetem, Technikum, Szakképző Iskolában, valamint a Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Technikumában járt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzással foglalkozó munkatársa.

hirdetés

Ez a hét is előadásokkal kezdődött, 2022. február 21-én a Gyulai Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban, valamint Orosházán, a Tudás parkjában találkoztak a diákokkal. Hangsúlyozták, hogy a várhatóan tavasszal induló rendőrjárőr képzésre a jelentkezési határidő 2022. február 28., de ezt követően, tehát a középiskolai tanév végén is lesz lehetőség rendőr szakképzésre jelentkezni. Az előadásokon szó esett a rendőrség feladatairól, szervezeti felépítéséről, a képzési és előmeneteli lehetőségekről.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata folyamatosan várja a hivatásos szolgálat iránt érdeklődők jelentkezését a következő elérhetőségeken: 5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700. A rendőrség holnapján minden képzésekről, a jelentkezés menetéről és feltételeiről részletes tájékoztató olvasható – írja közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

hirdetés