Szezonnyitó bringavásárlási akcióban vesz rész a békéscsabai Bringa Bolt

Fotó: Körös Hírcentrum

Az egészséges, biztonságos és környezetbarát közlekedés támogatása céljából szezonnyitó bringavásárlási akciót hirdetett Herczeg Tamás, Békés megye 1. választókerületének országgyűlési képviselője. Mindezt a hétfői napon tartott sajtótájékoztatón jelentette be.

hirdetés

Az akció ideje alatt minden kerékpár vásárló 2000 forint értékű, a biztonságos közlekedést szolgáló ajándékcsomagot kap, az akció végén pedig két szerencsés 100 ezer forintig nyerheti vissza a vásárolt bicikli árát.

hirdetés

Az akció azt a célt szolgálja, hogy lehetőség szerint minél többet biciklizzünk, hiszen ez a fajta mozgás egészségmegőrző hatással bír. Békéscsaba kerékpárosbarát település, 80-90 kilométernyi kerékpárforgalmi létesítmény van a megyeszékhely és vonzáskörzetében, tavasz közeledtével pedig egyre többen veszik elő kerékpárjukat – mondta el a képviselő.

Fotó: Körös Hírcentrum

Ollári Zsolt, a békéscsabai Bringa Bolt tulajdonosa és igazgatója is megemlítette, hogy Békéscsabán a kerékpározás nagy hagyományoknak örvend. A kétkerekű sok előnnyel bír. Nincs menetrend, amihez alkalmazkodni kéne, nem kell parkolót keresni és a mozgás által fitten tarthatjuk magunkat.

A kerékpárt vásárlók a 2000 forintos keretösszegig – megkötés nélkül – csengőt, prizmát, lakatot, világítás, vagy akár bukósisakot is választhatnak. Az akció egy hónapon át tart.

hirdetés