Ittasan letért az útról és jelzőtáblának, majd fának ütközött egy autós Gyulán

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Letért az útról és jelzőtáblának, majd fának ütközött egy autós Gyulán. A jármű vezetője, aki könnyebben megsérült, ittas volt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Közúti közlekedési balesetről értesítették 2022. január 20-án 21 óra előtt néhány perccel Békés megyében a rendőrséget. Gyulán, a Jókai utcában egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról és nekiütközött egy jelzőtáblának, majd egy fának is. A mentők a balesetet okozó 29 éves gyulai autóst könnyű sérüléssel vitték kórházba. Mivel a helyszíni szondáztatás pozitív eredménnyel végződött, ezért a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei orvosi vizsgálatot és mintavételt kezdeményeztek a járművezetőnél.

hirdetés

A rendőrségi eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett férfi ittasan vezetett. A rendőrkapitányság a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt elrendelt nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és annak iratait 2022. március 10-én továbbította az ügyészségre.

A történtek kapcsán a rendőség ismételten és nyomatékosan kéri a járművezetőket, hogy ne vezessenek ittasan! Nagyon súlyos, akár tragikus következménye is lehet annak, ha valaki alkoholt fogyaszt és utána vezet! Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

Police.hu

hirdetés