Segítőjét zsebelte ki egy nő Orosházán

személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Több tízezer forintot, karórát, ékszert és telefont vitt el a férfitől. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és a büntetőeljárás iratait továbbította az ügyészségnek.

Ismerőse lopott meg egy férfit 2022. február 14-éről 15-ére virradó éjjel Orosházán. A nőnek nem volt hol laknia, és a férfi megengedte neki, hogy nála aludjon. Éjfél körül azonban a vendég úgy gondolta, hogy távozik, de előtte átkutatta a házigazdának a lakás előszobájában felakasztott kabátját. A zsebéből több tízezer forintot, karórát, telefont és fülbevalót vett ki. A pénz nagy részét azonnal el is költötte cigarettára és italra, a maradékot a rendőrök lefoglalták tőle, majd visszaadták a férfinek.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság az 51 éves orosházi nőt lopás vétség elkövetésével gyanúsítja. Az ellene indított nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait 2022. április 28-án továbbították az ügyészségnek.

Police.hu

hirdetés