Lezárt vizsgálat: Kábítószer hatása alatt vezette árokba autóját egy békési férfi

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Árokba hajtott egy személygépkocsi Békéscsabán. A balesetben senki nem sérült meg, de a zavartan viselkedő járművezető ruhájában kábítószer gyanúját keltő kristályos anyagot találtak a rendőrök. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a Berényi úton 2022. január 2-án 4 óra 15 perc körül árokba hajtott egy személygépkocsi. A járművet vezető békési férfi nem sérült meg, de zavartan viselkedett. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A ruházatában kristályos anyagot találtak a rendőrök, ezért a 27 éves autóst előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. Az igazságügyi szakértői vizsgálat megállapította, hogy bódult állapotban vezetett és a lefoglalt anyag kábítószer.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban gyanúja miatt indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

Police.hu