Baleset és szabálysértés Orosházán, ittas járművezetés Szarvason

Fotó: Police.hu

Orosházán, a Rákóczi út és a Bercsényi utca kereszteződésében 2022. június 22-én 13 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros férfinak és összeütköztek. A balesetben a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

hirdetés

Orosházán, a Szent István utcában 2022. június 22-én 16 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 48 éves nagyszénási férfinak nincsen vezetői engedélye. A férfit az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. június 22-én 22 óra 15 perc körül Szarvason, a Szabadság úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 38 éves mongol állampolgárságú férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szarvasi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Police.hu

hirdetés