A jókedvről Dolák-Saly Róbert gondoskodik majd a Múzeumok Éjszakáján

Múzeumok Éjszakáján Forrás: Munkácsy Mihály Múzeum

Frissítés: A Munkácsy Mihály Múzeum közleményben tudatta, hogy Dolák-Saly Róbert Múzeumok Éjszakájára meghirdetett fellépése az előadóművész váratlan betegsége miatt elmarad. A programot egy későbbi időpontban pótolják!

hirdetés

Előzmény:

hirdetés

Az Év Múzeumaként igyekszik magasra tenni a lécet a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum a Múzeumok Éjszakáján. A sokak által ismert és kedvelt Dolák-Saly Róbert előadóművész az este több pontján is megjelenik, hogy mosolyt csaljon a gyerekek és felnőttek arcára.

Elsőként a Családi gumiszoba című zenés gyermekműsorát láthatja a közönség június 25-én 17.30-tól, az intézmény Pátkai Termében. Bár ez elsősorban a fiatalabb, alsós korosztálynak szól, Dolák-Saly Róbert igyekszik a szülőket, a család többi tagját is bevonni és jókedvre deríteni. Egy koncertet láthat alapvetően a közönség, kiegészítve mindenféle extra hozzávalóval. Mint például találós kérdések, bűvészkedés, vetítés vagy éppen közös éneklés.

A tárlatvezetés során pedig a Munkácsy festmények narrálására kapott felkérést az előadóművész, viszont a napokban megnyílt, agyaghadsereget bemutató tárlatot is nagyon érdekesnek tartja. Tehát előfordulhat, hogy ahhoz is lesz egy-két megjegyzése. Azt leszögezte Dolák-Saly Róbert, hogy az ő tárlatvezetése színtisztán a humor köré épül, a szakmaiságot meghagyja a múzeum munkatársainak.

A teljes interjút itt meghallgathatják:

 

Kapcsolódó tartalom:

hirdetés