Gyulán baleset, Battonyán körözött autó, Kardoson elfogás miatt intézkedtek

idős, rendőrség, kék, Gyulán, gyulai Illusztráció: Körös Hírcentrum

Baleset miatt helyszíneltek Gyulán, körözött autót foglaltak le Battonyán, elfogás miatt intézkedtek Kardoson.

Gyulán, a Temesvári úton 2022. június 30-án 17 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő nő későn vette észre az előtte lassító autót és hátulról nekiütközött. A balesetben a 19 éves nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

hirdetés

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2022. június 30-án 13 óra 15 perc körül kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi, aki egy mikrobusszal, tréleren személygépkocsit szállított. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a német hatóságok a személyautó körözését rendelték el. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a járművet lefoglalta.

Kardos külterületén, a 44-es számú főúton 2022. június 30-án 16 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy személyautó vezetőjét. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Szarvasi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrség a békésszentandrási férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vette – írja a Police.hu.