Befejeződött a békési rendelőintézet 300 milliós felújítása

Polgár Zoltán, békési rendelőintézet felújítása

Újabb 300 millió forintos fejlesztés fejeződött be a rendelőintézetben. A munkálatokat Erdélyi Imola igazgató koordinálta a pályázati támogatás rendeltetésszerű felhasználásával.

A beruházás részeként megújult a légtechnika, amelynek köszönhetően 24 fokot lehet tartani az épületben. Emellett felújították a belső nyílászárókat, a védőnői szolgálatot, és új lift is szolgálja a betegeket és az intézmény dolgozóit.

„Az intézményre kiemelt figyelmet fordítunk, ott folyamatosak a fejlesztések, és reményeink szerint újabb pályázati forrás érkezhet majd az épület korszerűsítésének utolsó ütemére” – hangsúlyozta Polgár Zoltán, Békés város fejlesztésekért és beruházásokért felelős alpolgármestere.

„Az egészségügy és az egészségügyben dolgozók nagyon fontosak számunkra, hiszen tudásukkal, emberségükkel kulcsszerepet töltenek be a város életében. Mindent megteszünk azért, hogy számukra és a hozzájuk fordulók számára a lehető legjobb körülményeket biztosítsuk. A rendelőintézet folyamatos fejlesztése is része ennek a törekvésnek. Úgy gondolom, hogy a létesítmény felújítása a lehető legkisebb mértékben akadályozta a betegek zavartalan ellátását” – tette hozzá Polgár Zoltán.