Ittas járművezetés gyanúja és szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök

idős, rendőrség, kék, Gyulán, gyulai Illusztráció: Körös Hírcentrum

Békés megyében 2022. július 25-én két helyen történt ittas járművezetés gyanúja miatt rendőri intézkedés – írja a Police.hu.

Kisdombegyházán, a Kossuth utcában 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál mutatott pozitív értéket az alkoholszonda. Fél órával később Szabadkígyóson, az Ókígyósi útról szintén egy autóst állítottak elő a rendőrjárőrök, mert nála is pozitív lett az igazoltatáskor végzett légalkoholmérés eredménye.

hirdetés

A helyszíni szondáztatást mindkét esetben újabb két mérés követte, ezek a mérések is mindkét férfinál megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök a magyardombegyházi és a szabadkígyósi férfitól is elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2022. július 25-én őrizetbe vett egy férfit, mert úgy vezetett, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök Gyulán, a Nagyváradi úton állították le és igazoltatták. A dobozi férfit a rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.