Videó – A határvadászok képzése mellett zajlik a toborzás is

határvadászok képzése Fotó: Police.hu

A Békés megyei Orosházán is folyik a határvadászok képzése. Ezzel párhuzamosan zajlik a toborzás, telefonon és személyesen is lehet jelentkezni – számolt be a rendőrség a Police.hu oldalon.

A Békés megyei Orosházán 2022. augusztus 16-án elkezdődött a szerződéses határvadászok képzése. A toborzás azonban a képzéssel párhuzamosan tovább folytatódik. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt.

hirdetés

Az Orosházi Határvadász Toborzó Iroda címe és telefonszáma: Orosháza, Gyopárosi út 1. Telefonszám: +36 30/663-1522, +36 30/ 144-3008. De Békés megyében is bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen lehet információt, segítséget kérni a jelentkezéshez.

A rendőrség honlapján is megtalálható a jelentkezés feltételeiről és a képzésről szóló tájékoztató. Békés megyében a Lőkösháza, Battonya és Gyula Határrendészeti Kirendeltségeken látnak majd el szolgálatot a leendő határvadászok.