Négy balesetnél helyszíneltek a Békés megyei rendőrök

Baleset az M44-esen / Fotó: Police.hu
hirdetés

Békés megyében 2022. szeptember 7-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Futó Szöveg

Az M44-es gyorsforgalmi úton, Csabacsűd külterületén 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője szalagkorlátnak ütközött. A jármű vezetője, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezethetett, könnyebben megsérült. Másfél órával később Békésen, a Földvár utca és a Szőlő utca kereszteződésében egy kerékpárral közlekedő fiatal nem biztosított elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Békés külterületén 13 óra előtt néhány perccel egy személyautó letért az útról, ahol táblának és kerítésnek ütközött, majd felborult. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Békéscsabán, a Czuczor utca és a Károlyi Mihály utca kereszteződésében 13 óra 15 perc körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi. Utóbbi jármű egy oszlopnak is nekicsapódott, az autós könnyű sérülést szenvedett – írja a Police.hu.

Baleset az M44-esen / Fotó: Police.hu

hirdetés