Négy balesetben ketten súlyosan megsérültek Békésben

Békéscsabai súlyosa baleset Fotó: katasztrófavédelem

Békés megyében 2022. szeptember 12-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsaba, Mezőmegyer városrészében, a Kossuth utcában 11 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő nő nekihajtott egy talicskának, amelyet az út mellé állítottak le. A balesetben a biciklis súlyosan megsérült. Másfél órával később a 44-es számú főúton, Békéscsaba külterületén egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol érintőlegesen ütközött egy kamionnal. A mentők az autóst súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Orosháza külterületén 14 óra után néhány perccel egy autós elsodort egy gyalogos férfit. A gyalogosnál, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett, felmerült az ittasság gyanúja. Köröstarcsa külterületén 20 óra 15 perc körül egy személyautót vezető férfi letért az útról és árokba borult. A jármű vezetője, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, könnyebben megsérült – számolt be a rendőrség a Police.hu oldalon.

Békéscsabai súlyosa baleset
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu