Lezárt vizsgálat: Súlyos balesethez vezetett a figyelmetlenség

Kondorosi motoros baleset Fotó: Police.hu

Összeütközött egy személygépkocsi és egy motoros Kondoros külterületén. A vétlen járművezető és az utasa is megsérült a balesetben. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kondoros külterületén, 2022. július 9-én 9 óra 30 perc körül egy balra kanyarodó személygépkocsi összeütközött egy őt előző, motorkerékpárral közlekedő férfival. A mentők a motorost súlyos, míg utasát nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei az autót vezető 39 éves kondorosi férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítják. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. szeptember 20-án továbbította az ügyészségre.

hirdetés

A történtek kapcsán a rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a közúti közlekedés veszélyes üzem. Egy szabálytalanság, hiba miatt pillanatok alatt súlyos baleset, tragédia történhet, amelyeket utóbb nem lehet meg nem történté tenni. Ezért kérik a járművezetőket, hogy közlekedjenek figyelmesen, szabályosan, óvatosan! Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

Police.hu