Meglettek az ellopott biciklik

lopás, biciklilopás Illusztráció: iStock

A szeghalmi rendőrök a napokban három kerékpárlopásról kaptak bejelentést, és mindhármat felderítették. A tulajdonosok így visszakapták a biciklijeiket.

A Szeghalmi Rendőrkapitányságra az elmúlt napokban három kerékpárlopásról érkezett bejelentés. Szeghalmon, 2022. szeptember 21-én délután egy társasház elől vitték el egy férfi letámasztott kerékpárját, illetve másnap egy másik kerékpárt is elloptak a városban. Emellett Körösladányban 2022. szeptember 21-én késő este egy italmérőhely elől tűnt el egy kétkerekű. Egyik bicikli sem volt lezárva.

hirdetés

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei mindhárom lopást gyorsan felderítették, 2022. szeptember 22-én előállították a körösladányi, illetve a Szeghalmon történt lopások gyanúsítottját is. Szeghalmon ugyanaz a férfi vitte el mindkét kerékpárt. Amikor az elsőről leesett a lánc, és nem tudott vele továbbmenni, akkor vette magához a másikat.

A kerékpárokat a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosoknak. Mindkét férfi ellen lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás – írja a Police.hu.