Akciókkal és változatos programokkal várja a vásárlókat a Csaba Center

Csaba Center Fotó: Csaba Center

Őszi Kuponnapokkal, akciókkal és változatos programokkal várja a vásárlókat a Csaba Center idén októberben is.

hirdetés

Az október 6 és 9 közötti időszak a Glamour napokhoz kötődően kapta az Őszi Kuponnapok elnevezést. A 4 nap Hrabovszki György, a bevásárlóközpont igazgatója elmondása szerint a kedvezményes vásárlásról, színes programokról, őszi divatról, humorról és a jó hangulatról fog szólni.

hirdetés

Október 3-tól újra üzemebe helyezték a Szerencse Kulcsa széfjét. A széf helyes kód esetében nyílik. A játék október 9-ig tart, vagy amíg minden nyeremény gazdára nem talál. Október 6-9. között az Őszi Kuponnapok keretében 10%-tól 50%-ig terjedő kedvezménnyel vásárolhatnak a vásárlók. A kuponok elérhetőek a weboldalról és az applikációból. Az applikáción keresztül rendszeresen kaphatunk részletes információkat az adott programokról, akciókról.

Az Őszi Kuponnapok alkalmával színpadi programokra is sor kerül, különböző sztárvendégek jelenlétében. Pénteken 16:30-tól a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium művészeti tagozatos diákjai saját tervezésű ruhabemutatója tekinthető meg. Az aula péntek és szombat este „színházteremmé” alakul át, ültetett széksoros elrendezéssel, ahol stand up comedy és mentalizmus lesz a program. Október 7-én és 8-án 19.00-től Danny Blue mentalista mindkét nap különböző showműsorral készül. Péntek 20:00-tól Badár Sándor, szombat 20:00-tól Lorán Barnabás TRABARNA műsora látható, ahol az aulát ültetett nézőtérré alakítják át.

Hrabovszki György, a bevásárlóközpont igazgatója / Fotó: Körös Hírcentrum

A kuponnapok utolsó napján Családi nappal is várják az érdeklődőket, ahol 10:00 órától az APACUKA Zenekar ad egy órás koncertet, majd 11:30-tól Tücsök Peti és Hangya Levi műsora következik. 13.30-tól Rubint Réka 1 órás Alakreform edzést tart. Az edzésre október 6-9. között lehet jelentkezni, 5.000 Ft feletti blokkal az Információs Pultban. A programokat követően 15:00-18:00 óráig az aulában a gyerekek ingyenesen használhatják a légvárakat.

A 3 nap műsorvezetője Dombóvári Vanda televíziós műsorvezető lesz. Október 8-án és 9-én Sajgó Anikó szín- és stílustanácsadó ad stílustanácsadást az érdeklődők számára, amelyre a colormeboli@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni.

hirdetés