Három balesetben ketten könnyebben, egy ember súlyosan megsérült

baleset Békéscsaba Dobozi út Fotó: Police.hu

Békés megyében 2022. október 16-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Lencsési úton 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem tartott kellő követési távolságot és nekiütközött az előtte haladó személygépkocsinak. A hátsó autó vezetője könnyebben megsérült.

hirdetés

Mezőberényben, a 47-es főút és a Korona utca kereszteződésében 10 óra 23 perckor elsőbbségadás elmulasztása miatt egy személygépkocsi motorossal ütközött. A segédmotoros kerékpárt vezető 14 éves fiú könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Békéscsabán, a Dobozi úton 15 óra 30 perc körül egy balra kanyarodó személygépkocsi ütközött össze a mögötte érkező, és őt előző motorral. A motoron utazó nőt súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

A Mezőgyán és Nagygyanté közötti úton, 2022. október 17-én 1 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője járművével meg akart fordulni, de lement az útról és az árokba gurult. A férfi nem sérült meg, az alkoholszonda azonban ittasságot jelzett nála, ezért a rendőrök előállították, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Baleset Békéscsabán a Lencsési úton / Fotó: Police.hu
Baleset Békéscsabán a Lencsési úton / Fotó: Police.hu

Police.hu

hirdetés