Békéscsabán és Orosházán bűncselekmény gyanúja miatt, Mezőberényben körözés alapján intézkedtek a rendőrök

idős, rendőrség, kék, Gyulán, gyulai Illusztráció: Körös Hírcentrum

Békés megyében 2022. október 18-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy útról 2022. október 18-án 11 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek a 43 éves férfi ellen.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. október 18-án 21 óra 15 perc körül Orosházán, a Könd utcában. Egy személyautó vezetőjénél a szonda alkoholfogyasztást mutatott. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek az 59 éves orosházi férfi ellen és elvették a jogosítványát.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. október 18-án 19 óra körül elfogtak egy mezőberényi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A 49 éves férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Police.hu