Tizenegy magyar cég mutatkozott be a bukaresti Romexpo kiállítótérben

Indagra Food, kiállítás Romániában

Indagra Food címmel nemzetközi élelmiszeripari és mezőgazdasági gépekről és alkatrészekről szóló szakkiállítást tartották Romániában. A rendezvényen részt vett a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gesztorságában működő Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román tagozata is.

A bukaresti Romexpo kiállítótérben rendezett eseményen a (CED) Közép-európai Gazdaságfejlesztési Budapesti Hálózat koordinálásában tizenegy magyar cég és a tagozat is bemutatkozott a kollektív magyar standon.

hirdetés

Rák János, a magyar-román tagozat elnöke elmondta, számos megbeszélést folytattak a romániai piac után érdeklődő magyar cégek és vállalkozások képviselőivel. A standot felkereste a bukaresti kamara vezérigazgatója és elnöki tanácsadója is, így a román piacról egy teljesebb kép alakult ki. Hogy a magyar termékek és szolgáltatások export lehetőségeit is bemutathassák, Magyarország Bukaresti Nagykövetsége fogadást szervezett a kiállításon résztvevő magyar intézmények és vállalkozások vezetőinek.

Indagra Food, kiállítás Romániában
A képen balról jobbra: Bogár Ferenc, Siklódi István Maurer Gép, Rák János, Skapinecz Péte, cégvezető (CED) (Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat)
A képen, balról jobbra: Sándor Tibor László, külgazdasági attasé MBN, Rák János, Fazakas Miklós, Romániai Magyar Gazdák Egyesületének alelnöke, Bogár Ferenc, külgazdasági irodavezető, Magyarország Bukaresti Nagykövetségének gazdasági tanácsadója, Nicu Vasile, romániai mezőgazdasági termelők elnöke.

 

Forrás: Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara