Négy balesetben, egy ember életveszélyesen, hatan könnyebben megsérültek

Fotó: Police.hu

Békés megyében 2022. november 9-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kondoros külterületén 5 óra 20 perckor egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és frontálisan összeütközött a neki szemből érkező autóval. A szabálytalan autós súlyos, életveszélyes, a vétlen a járművezető könnyű sérülést szenvedett. A balesetet okozó nő a gyanú szerint bódult állapotban vezetett, a rendőrök kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak nála.

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Temető sor kereszteződésénél, az egyik zebrán 6 óra 30 perc körül egy autóbusz elsodort egy gyalogost. Az idős nő könnyebben megsérült. Mezőberényben, az Eötvös utca és a Gyomai út kereszteződésében 16 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A személygépkocsi utasa könnyű sérülést szenvedett.

A 44-es számú főúton, Szarvas és Békésszentandrás között 16 óra 45 perckor egy személygépkocsi hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító autónak. A balesetnek három könnyű sérültje van. (Police.hu)

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

 

Ez is érdekelheti: