Két helyről is lopni akart egy mezőberényi férfi Békésen

A gyanúsított kerékpárja / Fotó: Police.hu

Egy este két házba ment be egy férfi Békésen, mindkét helyről lopni akart.

hirdetés

Lopással gyanúsítható férfi került rendőrkézre 2022. november 14-én Békés megyében. A 31 éves mezőberényi férfi 2022. november 1-jén késő este Békésen két házba is bement. Először a Kispince utcában vett célba egy olyan házat, amiről azt gondolta, hogy lakatlan. Lopni akart, de miközben elvihető dolgokat keresett, megszólította és kérdőre vonta egy férfi, ezért sietve távozott, még a biciklijét is otthagyta.

hirdetés

Hazament, de az ajtóban meggondolta magát, és ahelyett, hogy otthon maradt volna, az Epresköz utcába vette az irányt, mert úgy tudta, ott is van egy olyan ház, amiben nem lakik senki. Beugrott a hátsó kapun, bement az épületbe, és az egyik szobában talált egy pénztárcát. Miközben kivette belőle a pénzt, az ott lakó idős nő észrevette, hogy bement hozzá és rászólt, hogy mit keres ott. A férfi ekkor onnan is távozott, de a pénz mellett magával vitt még egy láncfűrészt is a kerítés mellől.

A rendőrök a helyszíni szemlék után folyamatosan gyűjtötték az információkat és kiderítették, hogy a mezőberényi férfi Újkígyóson bukkant fel és a Dunántúlra készült. Mielőtt azonban elindult volna, bekerült a Békési Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés