Hat baleset történt az elmúlt napon Békésben

Fotó: Police.hu

Békés megyében 2022. november 25-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Jókai Mór utcában 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba. Tíz perccel később Mezőberényben, a Hajnal utcában összeütközött két autó. A balesetben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült.

Gyulán, a Sarkadi úton 14 óra 15 perc körül egy személyautóval közlekedő férfi meg akart fordulni, de eközben nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. Utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Egy órával később Békéscsaba külterületén egy személygépkocsi letért az útról, majd a szántáson felborult. A balesetben egy nő könnyebben megsérült. Gyomaendrődön, a Fő úton 16 óra 45 perc körül segédmotoros kerékpáros és autó ütközött, a kétkerekű járművel közlekedő könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Tulipán utcában 2022. november 25-én 3 óra 30 perc körül egy személyautó jelzőtáblának és egy ház falának ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a megyeszékhelyi férfit, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu