Ingyenesen letölthető színezőt készített gyerekeknek a Magyar Közút

színezőt készített gyerekeknek a Magyar Közút Forrás: Magyar Közút

Idén a Mikulás is hókotróval jár, legalábbis a most megjelent ingyenesen is letölthető, közutas téli színező és foglalkoztató füzetben.

hirdetés

A Magyar Közút kiskőrösi Úttörténeti Múzeumának weboldalán elérhető füzetben a gyerekek nemcsak közutas Mikulást színezhetnek, hanem például megtervezhetik a hókotró útját egy havas labirintusban vagy segíthetnek kiválasztani a megfelelő közutas téli munkaruhát, a nagyobbakra pedig közlekedési táblás sudoku is vár. A Magyar Közút ezzel szeretne hozzájárulni minden hókotrórajongó gyerek (és persze felnőtt) ünnepi hangolódásához.

hirdetés

A téli témájú füzet a www.muzeum.kozut.hu oldalon, erről a linkről tölthető le: https://muzeum.kozut.hu/teli-foglalkoztato/. Szintén ezen a weboldalon érhető el egész évben a kiskőrösi Úttörténeti Múzeum online szókeresője, memóriajátéka, kvízei és puzzle-je is: https://muzeum.kozut.hu/jatekok/. Akinek nem elég a szórakozva tanulásból, azt személyesen is várja a Múzeum keddtől vasárnapig, 9 és 16 óra között interaktív múzeumlátogatással és óvodásoknak, valamint kisiskolásoknak tartott kreatív múzeumpedagógiai foglalkozásokkal.

A Magyar Közút kiskőrösi Úttörténeti Múzeuma Közép-Kelet-Európa legnagyobb hengergyűjteményével rendelkezik, ahol az érdeklődők az ókortól egészen napjainkig követhetik végig a közútkezelés rendszerének változásait.

hirdetés