Bizsukat, parfümöket és ruhákat akart lopni egy nő az egyik békéscsabai áruházból

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Több áruról ollóval vágta le az áruvédelmi eszközöket, a biztonsági őrök azonban tetten érték. A történtek miatt indult büntetőeljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Békéscsabán, az egyik áruházból 2022. november 19-én egy nő fizetés nélkül akart elvinni több terméket. Egy próbafülkébe több dolgot bevitt és ollóval levágta róluk az áruvédelmi eszközöket. Ezután az önkiszolgáló pénztárhoz ment és kifizetett egy parfümöt. A biztonsági szolgálat munkatársai látták, mit csinál, így nem tudott távozni, az őrök visszatartották.

hirdetés

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves nőt a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene. Kihallgatásán elismerte, hogy több dolgot, köztük parfümöt, fülbevalót és ruhákat akart lopni az üzletből, az utóbbiakról levágta az áruvédelmi eszközöket.

A rendőrkapitányságon a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. december 19-én továbbították az ügyészségre.

Police.hu