Exkluzív környezetben várja vendégeit a Miklya Kitti Beauty Art Studio

Beauty Art Studio, kozmetika Békéscsaba Vizsnyiczai Viktória és Miklya Kitti / Fotó: Körös Hírcentrum

Miklya Kitti szalonvezető, kozmetikus mester és sminktetováló a teljes körű kozmetikai szolgáltatást nyújtó Miklya Kitti Beauty Art Studio megálmodója és tulajdonosa. 10 éve töretlenül tevékenykedik a szakmában, amelybe az évek során rengeteg energiát és tudást fektetett. Az elképzelt célok egyre csak gyarapodtak, amelyeket a szakma iránti elkötelezettségének és rátermettségének köszönhetően sorra meg is valósított. A szépségszalon tavaly költözött a Lázár u. 1. szám alatti 100 négyzetméteres, 3 kezelőszobával ellátott exkluzív környezetbe.  

hirdetés

Az üzlet megálmodásakor mindenképp fontos szempont volt Kitti számára, hogy a kiemelkedő szakértelem és magas minőség mellett a szalon egy olyan hely legyen, ahol a betérő vendégek elengedhetik magukat, relaxálhatnak. Ennek érdekében az elkülönített, privát helységek mellett egy relax szoba is kialakításra került, ahol kellemes környezetben, szépülés közben pihenhetnek és kikapcsolódhatnak a hölgyek.

hirdetés

A szalon munkatársai számára elengedhetetlen a magas minőség. Ez megmutatkozik a vadonatúj gépekben, a magas szakértelemben és az alkalmazott prémium minőségű termékekben. „Minden évben veszünk egy újabb gépet, illetve olyan technikákkal dolgozunk, amire igény van. Folyamatosan képzésekre járunk. Van, hogy havonta, vagy akár egy hónapban többször is. Nagyon nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a képzésünk mindig a legmagasabb színvonalon legyen” – fogalmazott Kitti, a szalon tulajdonosa.

A csapat prémium kozmetikumokkal, a vendégek igényeit szem előtt tartva és a szakmai követelmények figyelembevételével dolgozik. A szalonban a kozmetikai szolgáltatások széles köre érhető el. Igénybe vehetők különböző bőrszépészeti eljárások is. Ezek közé tartozik a carbon peeling, az orvos kozmetika, illetve a Békéscsabán egyedülálló, kizárólag itt elérhető Maria Galland élmény kezelés. A Maria Galland termékpalettájáról a termékek nagy része a szalonban lakossági kiszerelésben is megvásárolható, így otthoni használatra is alkalmasak a látványosabb eredmény elérése érdekében.

Fotó: Körös Hírcentrum

A szalon orvos kozmetikai kezelései hatékony anti-aging hatással bírnak, valamint mélyhidratáló, feltöltő és peeling kezeléseket is nyújtanak. A magas hatóanyagtartalmú termékekkel végzett kezelések minden bőrproblémára hatékony megoldást nyújtanak. Elérhetőek a különböző hyaluronsavas kezelések, mint például a Nanosoft és a Hyaluron penes eljárások. A Nanosoft kezelésekkel hatékonyan feszesíthetjük a bőrt, segít a szem alatti ráncok és karikák eltüntetésében. Míg a hyaluron pen tökéletes megoldást nyújt akár az orr-ajak barázda, illetve az egyéb ráncok kitöltésében.

Beauty Art Studio, kozmetika Békéscsaba
Fotó: Körös Hírcentrum

Az elérhető orvos kozmetikai szolgáltatások tehát széleskörűek, a szalonban igénybe vehetők villanófényes kezelések is. Ide tartozik az aknés bőr villanófényes kezelése, a fotorejuvenáció és a mostanában nagy slágernek számító pigmentfolt halványítás is. A villanófényes pigmentfolt halványítás alkalmas a májfoltok, öregségi foltok és a gyulladásokból visszamaradó foltok kezelésére is. Az orvos kozmetikai kezelések igénybevételét Kitti már 30 éves kor körül javasolja. Ekkor még nem szükséges sok kezelést felvenni, viszont mindenképp hatékonyak a megelőzés céljából. A kozmetikus mester kiemelte, a fiatalon elkezdett tudatos bőrápolással hatásosan lehet késleltetni az öregedés jeleit. Meglátása szerint 40-50 éves kor környéken pedig már rendszeresen érdemes eljárni a kezelésekre.

Beauty Art Studio, kozmetika Békéscsaba
Fotó: Körös Hírcentrum

A szalon csúcstechnológiás készülékével tartós szőrtelenítés is igénybe vehető. Kitti elmondta, a szőrtelenítés során minden területet tudnak kezelni, nincs olyan felület, ahova ne férnének a géppel. A kezelés a benövésre hajlamos szőrszálakra is megoldást jelent, valamint hormonzavar esetén megerősödött szőrzetre is alkalmazható. Kitti rácáfolt a gyakori tévhitre, miszerint ez a módszer fájdalmas, ugyanis a kezelés csak minimális kellemetlenséggel járhat. A hatékony szőrtelenítési módszer teljesen egyénre szabott, így mindig egyéni, hogy hány kezelés szükséges. Mindenképp hamar látványos eredményt érhetünk el, és már az első kezelés is látványos. A tartós szőrtelenítést a szalonban bármely korosztály igénybe veheti, 18 éven aluli személy esetén egy szülői beleegyezés szükséges az első alkalommal.

Fotó: Körös Hírcentrum

Kitti a szépségszalon tulajdonosaként aktívan részt vesz a szalon mindennapjaiban. Fő profilja a sminktetoválás, így munkájának legnagyobb részét ez teszi ki. Kiemelte, a természetes sminktetoválások híve. Munkája során olyan tetoválásokat igyekszik készíteni, amelyről talán meg sem tudják állapítani, hogy az adott terület tetoválva van. Természetességük ellenére az arcot felfrissíti, életre kelti. A szalonban elérhető a púderes és szálas szemöldök tetoválás, a szempilla sűrítése, tusvonal illetve púderes szemhéj tetoválás, valamint az aquarelle és a rúzs hatású ajaktetoválás.

Fotó: Körös Hírcentrum

Kitti a tetoválás mellett a tartós szőrtelenítést, a Maria Galland és az orvos kozmetikai kezeléseket viszi a szalonban. A szempillaépítés, további Maria Galland arckezelések, illetve az általános kozmetikai kezelések Vizsnyiczai Viktóriához tartoznak. A szebbnél szebb, professzionális sminkek pedig Wagner Csilla sminkes kezei alatt készülnek.

A Miklya Kitti Beauty Art Studio csendes, nyugodt környezetben, barátságos légkörben és maximális szakmai felkészültséggel várja a szépülni vágyó hölgyeket. A szalonban zavartalanul élvezheti az Önnek járó “énidőt”.

Beauty Art Studio, kozmetika Békéscsaba
Fotó: Körös Hírcentrum

A szépségszalonba az online időpont foglaló rendszeren keresztül könnyedén bejelentkezhetünk. Az online időpont foglaló rendszer évek óta problémamentesen működik, a lefoglalt időpontról pedig emlékeztető e-mailt küld a rendszer. Ezen kívül telefonon (+3670/3852205) és e-mailben (info@miklyakitti.hu) is be lehet jelentkezni.

hirdetés