Gyulán, Csárdaszálláson és Békéscsabán történt baleset

Baleset Békéscsabán / Fotó: Police.hu

Gyulán, Csárdaszálláson és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Okányban garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Gyulán, a Kossuth Lajos térnél 2022. december 31-én 14 óra 45 perc körül egymásnak hajtott két kerékpáros, akik közül az egyik nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Csárdaszállás külterületén 2022. december 31-én 22 óra után néhány perccel egy személyautó letért az útról és árokba csúszott. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Magyar utcában 2023. január 1-jén 3 óra körül egy kisbusz nekiütközött egy álló autónak, majd az álló kocsi nekicsapódott egy másik parkoló járműnek. A mentők a balesetet okozó 16 éves békéscsabai fiatalt, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon nemcsak ittas járművezetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene, hanem szabálysértési feljelentést is tettek a rendőrök, mert a fiúnak még nincsen jogosítványa.

Okányban, egy italozóban 2023. január 1-jén 1 óra 30 perc körül szóváltás alakult ki két nő és a pultos között. A nézeteltérés során a 36 és 32 éves okányi nők poharakkal dobálták meg az alkalmazottat és egy vendéget. A rendőrjárőrök a két nőt előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás.

Baleset Békéscsabán / Fotó: Police.hu
Baleset Békéscsabán / Fotó: Police.hu
Baleset Békéscsabán / Fotó: Police.hu
Baleset Csárdaszállás külterületén / Fotó: Police.hu

Police.hu

 

Ez is érdekelheti: