Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Gyulán, Medgyesegyházán és Battonyán

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Békés vármegyében 2023. január 1-jén több helyszínen is intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök.

Gyulán, a Kossuth utcából 0 óra 45 perc körül állítottak elő egy 25 éves autóst orvosi vizsgálatra és mintavételre, mert a helyszíni szondáztatás a román állampolgárságú férfinél pozitív értéket mutatott. Medgyesegyházán, a Rákóczi utcában 10 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök a medgyesegyházi férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is igazolta azt, hogy a 48 éves férfi ittasan vezetett.

Egy órával később Battonya külterületén ellenőriztek a rendőrjárőrök egy személygépkocsi-vezetőt, nála is ittasságot jelzett az alkoholszonda. Az 54 éves battonyai férfit szintén orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az utóbbi két esetben a rendőrök elvették a járművezetők jogosítványát.

Police.hu