Visszakerült a tulajdonoshoz a Sarkadról ellopott elektromos kerékpár

sarkadról lopott elektromos kerékpár Fotó: Police.hu

Háza udvarából vitték el egy nő elektromos kerékpárját Sarkadon. A rendőrök elfogták a lopás gyanúsítottját, és a kerékpár visszakerült a tulajdonosához. Az ügy rendőrségi vizsgálata befejeződött.

Sarkadon, egy lakóház melléképületéből 2022. október 13-áról 14-ére virradó éjjel ellopták egy nő elektromos kerékpárját. A kapu ugyan belülről ki volt támasztva, de kívülről a támasztórudat el lehetett mozdítani, így az elkövető könnyedén bejutott az udvarra és ki tudta tolni onnan a kétkerekűt.

hirdetés

A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 éves sarkadi férfit, és lefoglalták tőle a kerékpárt. Több alkatrész hiányzott róla, azokról kiderült, hogy miután leszerelte őket a bicikliről, áron alul eladta egy ismerősének.

A nyomozók azokat is lefoglalták és az elektromos kerékpárral együtt visszaadták a tulajdonosnak. A Sarkadi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2023. január 10-én megküldte az ügyészségnek – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti: