Sarkadon, Szeghalom közelében és Biharugrán történt baleset a hétvégén

Baleset Biharugra külterületén / Fotó: Körös Hírcentrum

Sarkadon, a Nagykert utca és az Ady Endre utca kereszteződésében 2023. január 13-án 12 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Szeghalom közelében, 2023. január 15-én 4 óra 30 perc körül letért az útról és árokba csúszott egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de az jármű vezetője a gyanú szerint ittas volt. A 23 éves szeghalmi férfinek vezetői engedélye soha nem volt, és az autót Vésztőről, egy ház elől a tulajdonos engedélye nélkül vitte el. Nem volt nehéz dolga, mert nyitva volt és benne hagyták az indítókulcsot is. A férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt őrizetbe vette.

hirdetés

Biharugra külterületén, 2023. január 15-én 15 óra előtt néhány perccel letért az útról, fáknak ütközött és árokba borult egy személygépkocsi. A mentők a jármű vezetőjét, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Police.hu