Ismét megrendezésre kerül az Esküvő Kiállítás a Csaba Centerben

Esküvő Kiállítás a Csaba Centerben

A karácsonyi ünnepek alkalmával sok lánykérés zajlott, így a január hónap és az év eleje sokaknál egyet jelent az esküvői készülődéssel, esküvőre hangolódással. Ehhez nyújt segítséget a Csaba Center a megye legnagyobb Esküvő Kiállításának megszervezésével! Január 20 – 22. között 3 nap a Nagy Napért a Nagy Napról szól a Csaba Centerben!

A Csaba Centerben mindent egy helyen megtalálnak a jegyespárok, érdeklődők hiszen az esküvői iparhoz fűződő közel 40 kiállító cég kínálatán túl további 80 üzletben is megtalálhatják az esküvőhöz szükséges kellékeket, legyen szó fehérneműről, gyűrűről, nászajándékról, vagy akár a leány-és legénybúcsú kellékeiről.

Esküvő Kiállítás a Csaba Centerben
Kocsis-Sajti Anikó, marketingvezető és Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója / Fotó: Körös Hírcentrum

A Csaba Center minden évben próbál újabb és újabb cégeket, partnereket felkeresni, ennek köszönhetően idén rekordszámú jelentkezést regisztráltak – fogalmazott Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója a mai napon tartott sajtótájékoztatón. Mint mondta, idén a visszatérő „törzspartnerek” mellett sok új vállalkozás is megjelenik a rendezvényen. Érdekességként megemlítette, hogy a megyén kívülről is érkeznek kiállító cégek, így például Szegedről és Debrecenből is.

Forrás: csabacenter.hu

Az Esküvő Kiállítás mindhárom napján a színpadon is bemutatkoznak a kiállítók

Divatbemutató keretében az aktuális menyasszonyi ruha és vőlegény öltöny trendeket csodálhatják meg az érdeklődők, mindhárom napon, 16.30-tól. Kétségkívül ezek a bemutatók a kiállítás egyik legszebb momentumai.

A színpadon napközben folyamatosan lesznek olyan beszélgetések, interjúk a kiállítókkal, amelyek során hasznos tanácsokkal látják el a házasulandó párokat. Ezek során betekintést nyerhetnek az aktuális esküvői trendekbe és útmutatást kapnak a döntés meghozatalához. A részletes programfüzet ide kattintva érhető el.

A Csaba Center keresi az év Jegyespárját!

A kiállítással párhuzamosan zajlik a Csaba Center nyereményjátéka, amelyre házasulandó párok, jegyespárok jelentkezését várják! Szavazni a Csaba Center Applikációban lévő QR kód használatával lehet személyesen az információs pultban vagy online a www.csabacenter.hu/nyeremenyjatek oldalon.

Hrabovszki György elmondta, a versenyre sokan neveztek Békéscsabáról, de akad, aki Szarvasról, Gyuláról, Békésről, Sarkadról, Okányból, Vésztőről, Nagykamarásról, Gyomaendrődről és egy pár Szegedről jelentkezett. Az első 3 helyezett jegyespár a kiállítók által felajánlott értékes ajándékokat nyeri, amit a Nagy Napra és az arra való készülődésre használhatnak fel!

Az eredményhirdetésre és díjátadásra január 22-én 17.00 órakor kerül sor a Csaba Center színpadán. A szavazók között 3 x 10.000 Ft értékű Csaba Center Vásárlási Utalványt sorsolnak ki!

Facebookon is zajlik a játék

A Facebook oldal követőiket sem hagyják nyereményjáték nélkül. Csaba Center Vásárlási Utalványokat lehet nyerni mindössze néhány kattintással. A játékról bővebben itt tájékozódhatnak.