Látogatási tilalom lép életbe a Békés Megyei Központi Kórház Tagkórházaiban

békéscsabai, Réthy, Kórház, kórházi, kórházparancsnokok, Békés Megyei Központi Kórház, Réthy Pál, kórház, béremelés egészségügyi dolgozók Illusztráció: Körös Hírcentrum

A Békés Megyei Központi Kórház Tagkórházaiban – 2023. január 30-tól visszavonásig – az influenzajárványra való tekintettel teljes körű látogatási tilalmat hirdetett Dr. Becsei László főigaztató főorvos.

A látogatási tilalom alól kivételt képeznek, akik írásos igazolással, védőoltási könyvvel igazolják, hogy legalább két hete felvették az ez évi influenza elleni szezonális oltást. A szülészeti osztályon a szülésnél az a hozzátartozó vehet részt, akinek nincs felső légúti panasza, és védőfelszerelést használ. A portákon leadott csomagokat a munkatársak a betegek részére eljuttatják (max. 5 kg.).

hirdetés

Szintén látogatási tilalom lép életbe hétfőn, az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet összes fekvőbeteg osztályán. A látogatási tilalom alól kivételt képeznek azok, akik írásos igazolással, védőoltási könyvvel igazolják, hogy már legalább két hete felvették az ez évi influenza elleni szezonális védőoltást.

 

Ez is érdekelheti: