Idős embert lopott meg egy sarkadi férfi

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Idős embertől loptak beltéri egységet Sarkadon. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Lopás miatt intézkedtek 2022. augusztus 28-án, délelőtt Békés vármegyében a rendőrök. A bejelentés szerint előző napon, késő este egy fiatal férfi berúgta egy idős ember sarkadi otthonának bejárati ajtaját. Ezután magához vett egy beltéri egységet és távozott a házból.

Az értesítéstől számított két órán belül a rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves sarkadi férfit. A rendőrök megtalálták az ellopott dolgot, amit lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosának. A Sarkadi Rendőrkapitányság a férfit lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

A rendőrség a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2023. február 8-án továbbította az ügyészségnek.

Police.hu