Lopás, kábítószer birtoklása és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

kék, ittas vezetés, ellenőrzés Kiemelt kép illusztráció! Fotó: Körös Hírcentrum

Pénzt és különböző dolgokat lopott két helyi férfi egy házból 2023. február 7-e és 9-e között Battonyán. A rendőrök elfogták őket, és lopás vétség miatt büntetőeljárást indítottak ellenük. A lopott dolgok egy részét megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. február 9-én este előállítottak két férfit, mert a gyanú szerint egy orosházi italmérőben kábítószert fogyasztottak. Egyiküknél két tégely növényi törmeléket találtak, amely a gyorsteszt eredménye szerint kábítószert tartalmaz. Az ügyben büntetőeljárás indult, azt a férfit, akinél a növényi törmelék volt, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. február 9-én két férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt. Egyiküket, egy okányi személygépkocsi-vezetőt Gyula külterületén igazoltatták azután, hogy anyagi káros baleset részese volt. A másik férfit Gyulán, a Kétegyházi úton állították le, ő szintén személygépkocsit vezetett. A rendőrök mindkét férfitől elvették a vezetői engedélyüket, és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Police.hu

hirdetés