Ittasan, illetve engedély nélkül vezető autósokat állított elő a rendőrség

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Ittasan, illetve engedély nélkül vezető autósok előállítása, és egy körözött férfi elfogása.

Orosházán, a Táncsics Mihály utcában 2023. február 28-án 3 óra 15 perc körül a rendőrjárőrök találtak egy útról lesodródott, összetört személygépkocsit, amiben nem ült senki. Az autó kidöntött két közlekedési táblát és villanyoszlopnak ütközött. Kiderült, hogy a vezetője a baleset után elment a helyszínről. A rendőrök megtalálták, megszondáztatták, a mérés eredménye pozitív lett. A 31 éves mezőkovácsházi férfi elismerte, hogy a baleset előtt alkoholt fogyasztott. Az Orosházi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene és a rendőrök elvették a vezetői engedélyét.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. február 27-én őrizetbe vett egy újkígyósi férfit, mert tehergépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság korábban egy évre, 2023. július 13-ig minden közúti jármű vezetésétől eltiltotta. A rendőrök 14 óra 45 perc körül Újkígyóson, az Arany János utcában igazoltatták, onnan állították elő.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. február 27-én elfogtak és őrizetbe vettek egy medgyesegyházi férfit. A 25 éves fiatalember ellen a Gyulai Törvényszék lopás és kábítószer birtoklása, a Battonyai Járásbíróság pedig kifosztás bűncselekmények miatt adott ki elfogatóparancsot.

Police.hu