Ittasan, illetve engedély nélkül vezető autósokat állított elő a rendőrség

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Ittasan, illetve engedély nélkül vezető autósok előállítása, és egy körözött férfi elfogása.

Orosházán, a Táncsics Mihály utcában 2023. február 28-án 3 óra 15 perc körül a rendőrjárőrök találtak egy útról lesodródott, összetört személygépkocsit, amiben nem ült senki. Az autó kidöntött két közlekedési táblát és villanyoszlopnak ütközött. Kiderült, hogy a vezetője a baleset után elment a helyszínről. A rendőrök megtalálták, megszondáztatták, a mérés eredménye pozitív lett. A 31 éves mezőkovácsházi férfi elismerte, hogy a baleset előtt alkoholt fogyasztott. Az Orosházi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene és a rendőrök elvették a vezetői engedélyét.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. február 27-én őrizetbe vett egy újkígyósi férfit, mert tehergépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság korábban egy évre, 2023. július 13-ig minden közúti jármű vezetésétől eltiltotta. A rendőrök 14 óra 45 perc körül Újkígyóson, az Arany János utcában igazoltatták, onnan állították elő.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. február 27-én elfogtak és őrizetbe vettek egy medgyesegyházi férfit. A 25 éves fiatalember ellen a Gyulai Törvényszék lopás és kábítószer birtoklása, a Battonyai Járásbíróság pedig kifosztás bűncselekmények miatt adott ki elfogatóparancsot.

Police.hu