Ittas vezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Békésben

idős, rendőrség, kék, Gyulán, gyulai Illusztráció: Körös Hírcentrum

Bűncselekmények miatt és körözés alapján történtek rendőri intézkedések.

hirdetés

Békés vármegyében 2023. március 1-jén két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Egyiküket 9 óra 30 perc körül állították le Békéscsabán, az Andrássy úton, ő személygépkocsival volt. A másik férfi segédmotor-kerékpárral közlekedett Kunágota külterületén. Ittas járművezetés miatt mindkettőjük ellen büntetőeljárás indult.

hirdetés

A személygépkocsi-vezetőnek a rendőrök elvették a vezetői engedélyét, a motorosnak viszont nincs jogosítványa, ezért őt a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A járművezetéstől eltiltott, ennek ellenére személygépkocsival közlekedő férfit fogtak el a rendőrök 2023. március 1-jén Békéscsabán. A Fövenyes utcában állították le és igazoltatták, kiderült, hogy a Békéscsabai Járásbíróság jogerős határozata értelmében 2023. szeptember 16-áig nem ülhetett volna volán mögé. A 25 éves szarvasi férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2023. március 1-jén őrizetbe vett egy 25 éves medgyesegyházi férfit, aki ellen a Battonyai Járásbíróság lopás és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő büntetőeljárás során adott ki elfogatóparancsot.

Police.hu

hirdetés