Félrevezette a hatóságokat egy eleki férfi

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Valótlan bejelentést tett egy eleki férfi. Azt állította, hogy megverte a feleségét és kérte, hogy a rendőrök menjenek ki hozzá. Kiderült, hogy ez nem igaz, csupán azt akarta elmondani, hogy előző nap elhagyta a pénzét és telefonját. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Telefonon tett bejelentést egy eleki férfi 2022. november 14-én a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy bűncselekményt követett el. Azt állította, hogy nem sokkal korábban megverte a feleségét és a nő ájultan fekszik az otthonukban. Az eleki rendőrőrs járőrei azonnal a helyszínre siettek, ahol kiderült, hogy a nőnek nincsenek sérülései, nem bántotta senki.

A 47 éves férfi azért találta ki a verésről szóló történetet, hogy a rendőrök kimenjenek a házához és el tudja nekik mondani, hogy előző nap elhagyta a telefonját, illetve a pénzét. Amikor ez történt, ittas volt, és bevallotta, hogy a valótlan bejelentés előtt is ivott.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya hatóság félrevezetése vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2023. március 6-án továbbították az ügyészségre.

Police.hu