Az egész családot várja a csabai majális a Ligetben

majális Fotó: Körösök Völgye Natúrpark Egyesület

Idén is számos programmal várja a látogatókat május elsején a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület Békéscsaba belvárosában, a Széchenyi Ligetben. A programról Pócsi Gabriellával, az egyesület munkaszervezet-vezetőjével beszélgettünk a Körös Hírcentrum stúdiójában.

Az események sorozata délelőtt 10 órakor indul a kicsik legnagyobb örömére. Hevesi Imre, Pepe Manó, bábszínház is szerepel a repertoárban. Emellett capoeira-, néptánc- és solymászbemutató is lesz még a nap folyamán. A sportprogramok tekintetében is változatos kínálattal készülnek a szervezők. Futóverseny, Aktív Családi Vetélkedő, majd a gyerekeknek egy moci-, futóbicikli- és rollerverseny is lesz. A családi vetélkedőn sportszerutalványok is gazdára találnak majd – emelte ki Pócsi Gabriella. A versenyekre a korlátozott létszám miatt előre kell jelentkezni!

hirdetés

Akit a gasztronómia vonz egy majálisi kínálatban, annak sörrel, virslivel, kürtőskaláccsal készülnek. Továbbá evőversenyt is szerveznek kicsiknek-nagyoknak. A kisebbek palacsintát, a nagyobbak chilit kapnak. Ugyancsak a retró majálisi hangulatot idézi majd meg az ugrálóvár, a számos lufi és a körforgó. Lesz még fotósarok, többféle játszóház, arcfestés és kenuzás is. A nap zárásaként tombola lesz, ahol például a nyári táborra szóló kedvezményt is nyerhetnek a szerencsések.

A teljes interjút itt hallhatják:

 

Forrás: Körösök Völgye Natúrpark Egyesület