Betörtek egy medgyesegyházi házba, a rendőrök hamar elfogták a párost

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Betörtek egy lakatlan házba Medgyesegyházán. A rendőrök négy nap alatt kiderítették, hogy kik lehettek, a párost elfogták.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2023. április 21-én tett bejelentést egy férfi arról, hogy Medgyesegyházán betörtek a lakatlan házába. Két láncfűrész, egy fűnyíró, egy laptop és dvd-lejátszók tűntek el. A rendőrök négy nap alatt kiderítették, hogy kik vihették el a dolgokat, és 2023. április 25-én előállították a párost.

hirdetés

Az épületbe az egyik ablakon át másztak be, majd egy szobaajtó üvegét is betörték. A bűnös úton szerzett tárgyakat egyikük jóval áron alul értékesítette, az azokért kapott pénz egy részét társának adta. Kihallgatásukon beismerték a betörést, az utóbbi férfi, aki ebből a bűncselekményből részesedést kapott azt is bevallotta, hogy korábban többször lopott a településen. Házakba ment be és olyan dolgokat keresett, amelyeket pénzzé tehetőnek gondolt, emellett baromfikat és takarmányt is lopott különböző helyekről.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság három lopás miatt már folytatott ellene eljárást, a mostani betörés és a vallomásában elmondottak alapján pedig újabb nyomozás indult ellene. Ennek során a rendőrök azt is vizsgálják, hogy kik vették meg a lopott dolgokat. A használt cikkeket vásárlóknak ugyanis nagyon oda kell figyelniük arra, mit mennyiért ajánlanak nekik. Ha valamit jóval a piaci ár alatt kínálnak, annak nem biztos, hogy tisztázott az eredete, illetve megfelelő a minősége.

Police.hu

hirdetés