Békéscsabán, a Csaba Centerben is lehet tájékozódni a rendőrség képzéseiről

rendőrségi toborzás, rendőr képzés, center Fotó: Police.hu

Békéscsabán, a Csaba Centerben ezen a héten két alkalommal is állítanak fel információs pontot, ahol az érdeklődők feltehetik a jelentkezés feltételeivel, az oktatással és a hivatásos szolgálattal kapcsolatos kérdéseiket.

A toborzó csoport munkatársai 2023. május 2-án, hétfőn 10 órától 12 óráig, 2023. május 4-én, csütörtökön pedig 16 és 18 óra között a bevásárlóközpont földszintjén állnak az őket felkeresők rendelkezésére. Emellett Orosházán, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán 2023. május 3-án, szerdán 9 órától 10 óráig, Mezőkovácsházán, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán pedig 2023. május 5-én, pénteken 9 órától 10 óráig kapnak információt az érdeklődők és jelentkezési egységcsomagokkal várják mindazokat, akik tervezik, hogy a rendőri hivatást választják.

A képzésekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség honlapján is. Emellett a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is fogadják az érdeklődők telefonhívásait. A 66/523-700-as telefonszám munkaidőben hívható, illetve szintén munkaidőben személyesen is lehet tájékoztatást kérni a főkapitányságon, Békéscsabán, a Bartók Béla út 1-3. szám alatt.

Police.hu