Több baleset is történt a hosszú hétvégén Békésben

Fotó: Police.hu

Békéscsabán, a Szarvasi út és a Pataky László utca kereszteződésében 2023. április 28-án 16 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy motorosnak és összeütköztek. A balesetben a motoros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Gyomaendrődön, a Lévai utca és a Katona József utca kereszteződésében 2023. április 29-én 12 óra körül egy kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy személyautónak és könnyebben megsérült.

hirdetés

Szarvason, a Béke utca és a Vasút utca kereszteződésében 2023. április 30-án 17 óra 15 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros. A baleset azért történt, mert az autó vezetője, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, nem adott elsőbbséget a biciklisnek. A biciklis könnyű sérülést szenvedett. Ugyanezen a napon, Sarkadon, a Petőfi utcában 21 óra körül egy kerékpáros nekiütközött egy gyalogos nőnek. A kerékpárosnak nem esett baja, a gyalogos könnyebben megsérült.

Orosháza külterületén, 2023. május 1-jén 15 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, majd az oldalára borult. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabai baleset / Fotó: Police.hu

Police.hu