Hamar bíróság előtt találhatják magukat a tolvajok

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Két lopás miatt indult büntetőeljárás iratait küldte meg az ügyészségre a rendőrség Szeghalmon. A gyanúsítottak elfogása mindkét esetben egy nap alatt megtörtént, és a bűncselekmények körülményeit is néhány hét alatt tisztázták a nyomozók.

hirdetés

Fémet lopott egy páros egy lakatlan házból 2023. április 5-én este Füzesgyarmaton. Egy férfi észrevette, hogy bementek az épületbe, de miután tetten érte őket, elfutottak. A rendőrök megtalálták és elszámoltatták őket, kiderült, hogy a házból magukkal vitték egy tűzhely vas tetejét. A füzesgyarmati és csökmői férfiak ellen a Szeghalmi Rendőrkapitányságon lopás vétség miatt büntetőeljárás indult.

hirdetés

Néhány héttel később, szintén áprilisban egy csökmői nőt is meggyanúsítottak lopással a szeghalmi nyomozók. Erre azután került sor, hogy Szeghalmon, egy presszóból április 29-én késő este ellopták egy fiatalember övtáskáját. A fiú a barátaival beszélgetett, eközben tűnt el a táskája, amiben többek között a mobiltelefonja is benne volt. Az esetről a tinédzser édesanyja másnap tett bejelentést. A csökmői nőnél a rendőrök az övtáska kivételével megtalálták a lopott dolgokat, amiket lefoglaltak, így a fiú a telefonját és a kulcsait is visszakapta.

A napokban mindkét bűncselekmény rendőrségi vizsgálata befejeződött, a nyomozások iratait a Szeghalmi Rendőrkapitányság 2023. május 18-án, illetve 19-én vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés