Elindult a békéscsabai Watt Villamossági és Lámpa Szaküzlet lámpa webshopja

watt Villamossági szaküzlet Békéscsaba A békéscsabai Watt Villamossági és Lámpa Szaküzlet csapata

A békéscsabai Watt Villamossági és Lámpa Szaküzlet jelentős fejlesztést hajtott végre az elmúlt évben, így 2022. szeptemberében átköltözött a Baross utcáról a Békési útra. Ennek eredményeként a szaküzlet kibővítette kínálatát és a teljes körű villanyszerelési anyagok (kábelek, vezetékek, alkatrészek, kapcsolók) mellett egy igazán színvonalas lámpa részleget alakított ki az eladótérben.

A szaküzletben a szakértő kollégák hétfőtől-szombatig készségesen segítik és tanácsokkal látják el a betérő Vásárlókat a különböző villanyszerelési anyagok és világítások kiválasztásában. A Watt Webshop ötlete már egy ideje megfogalmazódott a tulajdonosok és a kereskedelmi vezető részéről, így több hónapos előkészületet követően elindult a Watt Webshop május közepén. Fontos szempont volt, hogy egy jól kategorizált, jól átlátható webshopot hozzanak létre a Vásárlók részére.

hirdetés

A kínálatuk között szerepelnek: állólámpák, fali és mennyezeti lámpák, asztali és éjjeli lámpák, munkalámpák, pult világítás, függesztékek, de a szezonális termékek is megtalálhatóak, mint például a kerti dekor világítások, ventilátorok.

A webshopban lehetőség van többféle szállítási lehetőség közül választani. Személyesen átvehetőek az üzletben, de akár INGYEN kiszállítást is vállal az üzlet Békéscsaba területén és 50 km-es vonzáskörzetében. Továbbá a megrendeléseket lehet kérni csomagautomákba, csomagpontokra vagy házhoz szállítással.

A Watt Villamossági és Lámpa Szaküzlet webshopjában a nyárindító akció már elindult. A szaküzlet célja, hogy a folyamatosan bővülő választék mellett a szuper áras termékek és az újdonságok is naprakészen elérhetőek legyenek a Vásárlóik számára. A webshop elérhető a www.wattwebshop.hu oldalon.

watt Villamossági szaküzlet Békéscsaba
Elindult a békéscsabai Watt Villamossági és Lámpa Szaküzlet lámpa webshopja