Verekedésbe keveredett egy férfi, vádat emeltek ellene

Súlyosan bántalmazta édesanyját, ököl, verés, verekedés, kék, Verekedésbe, Mezőhegyes, verte feleségét egy füzesgyarmati férfi Illusztráció: Pixabay.com

Egy 25 éves sarkadi férfi egy mezőberényi szórakozóhelyen keveredett verekedésbe két sértettel. Ellene garázdaság vétsége és kétrendbeli könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség és vádiratában fogházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, továbbá a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtására tett indítványt.

A férfi 2022. július 23-án a hajnali órákban az egyik mezőerényi szórakozóhelyen tartózkodott. Ennek során a férfi és az egyik sértett ismeretlen okból vitába keveredett. A férfi legalább egy alkalommal ököllel megütötte a sértett bal szemének környékét, majd az ütéstől földre eső sértettet meg is rúgta.

hirdetés

A másik sértett észlelte a bántalmazást és a földön fekvő áldozat segítségére sietett. A férfi ekkor a másik sértettet is megütötte az arcának a szemkörnyéki részén. A sértett az ütéstől megszédült, a földre esett, ahol a férfi több alkalommal az oldalán megrúgta. A sértettek bántalmazásának a szórakozóhely tulajdonosa vetett véget. A bántalmazás következtében mindkét sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A férfi italboltban kifejtett cselekménye olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos volt, amely alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkozást keltsen – tájékoztatott a Békés Vármegyei Főügyészség.