2-t fizet 3-at vihet a 23 éves Fair Play-ben!

Fair Play, 23 éves áruház Békéscsabán

2023-ban 23 éves lett a békéscsabai Fair Play Plusz Divatáruház. A vásárlók körében a legnépszerűbb akció mindig is a 2-t fizet 3-at vihet akció volt, így természetesen a szülinapi ajándék sem lehet idén más, mint ez. Július 7-én és 8-án ezzel az akcióval várnak minden kedves régi és új vásárlót.

Nagyon hosszú idő ez a 23 év, akár egy fél élet is – árulta el nevetve Forgácsné Hegedűs Zsuzsanna cégvezető. Nagy nevek, nagy márkák jöttek-mentek ennyi év alatt a megyeszékhelyen. A Fair Play is rengeteget változott: az Andrássy útról indult, tulajdonképpen egy kis irodahelyiségből, s akkor még csak nagykereskedésként működött. Az akkori, körülbelül 50 négyzetméter mára már mintegy 1200-ra nőtt.

hirdetés

Ma a ruházati kereskedelem a cég fő profilja, főként női-férfi konfekció és fehérnemű szerepel a kínálatban. A fehérnemű részleg is már több, mint 200 négyzetmétert foglal el, helyet ad egy J. Press márkaboltnak, illetve jelentős Triumph fehérnemű készlettel is rendelkeznek, talán a városban a legnagyobbal. De az üzlet alkalmi ruha-, és öltönykínálata is nagyon erős, ugyancsak több száz négyzetméteren válogathatnak a vásárlók, akár esküvőre, ballagásra keresnek öltözetet. A Fair Play-nél arra is nagyon figyelnek, hogy az extra méretekben is tudjanak különböző darabokat mutatni a vásárlóknak, hiszen a stílus és az elegancia független a mérettől – fogalmazott Forgácsné Hegedűs Zsuzsanna. Természetesen a születésnapi kettőt fizet hármat vihet akció az alkalmi ruhákra is vonatkozik, tehát ha a vásárló ügyesen válogat, akár 33 százalékot is spórolhat egy-egy vásárlással.

Azért a cégvezető kiemelte, hogy a 23. születésnap egyrészt a hűséges, sok éve visszajáró vevőknek köszönhető, másrészt annak a csapatnak, azoknak a kollégáknak, akik a sok nehézség (covid, energia-megszorítások, stb.) ellenére kitartottak és talpon tartották az üzletet. Idén ismét egy közös grillpartival ünneplik meg az újabb, együtt megélt születésnapot.